Actueel

Lecture

Breukelen - 23 mei 2014. 'Weg met competenties, leve de talenten' was de tekst van het eerste twitter bericht na de slotbijeenkomst van Onderwijspioniers op het landgoed van Business Universiteit Nyenrode. Veertig projecten over onderwijsvernieuwing werden op eigentijdse wijze gepresenteerd aan 200 leraren en onderwijsexperts. Hoogleraar Frank Kwakman deelde met de aanwezigen zijn zorg over het onderwijs, maar nam tegelijk ook de goede afslag: leraren maken het verschil. Klik hier om de rest van het artikel te openen.



Onderzoek

In juni 2013 werkten 370 HR-managers mee aan het onderzoek 'De beoordelingscyclus, van verplicht nummer naar bijdrage aan succes'. Download hier het onderzoeksrapport.

 

 

 

Persbericht

Software e-Progress in top 3 

De software van e-Progress staat volgens een onafhankelijk vergelijkend onderzoek naar digitale Talentmanagementsystemen op de derde plaats, net achter de software van wereldwijde spelers SAP/Successfactors en Taleo. De beoordeling betekent dat de e-Progress software hoog scoort op gebruiksmogelijkheden voor ontwikkeling, beoordeling en inzetbaarheidsplanning van medewerkers. Anders dan de hoogst scorende aanbieders, richt e-Progress zich op organisaties van 20 tot 2.000 medewerkers.

 

De resultaten van het onderzoek werden op dinsdag 13 maart 2012 gepresenteerd tijdens de P&O Systems beurs. Het onderzoek is uitgevoerd door Atos Consulting, Deloitte en Vroom, die daarvoor maar liefst 60 leveranciers hebben benaderd. Daarvan zijn er uiteindelijk 16 overgebleven voor dit ‘Fit for purpose’ onderzoek.

 

Het onderzoek moet HR-managers van bedrijven en overheden in staat stellen de juiste software op het gebied van talentmanagement te selecteren. De onderzoekers hebben vier volwassenheidsniveaus van talentmanagement benoemd en daar de beschikbare software tegen afgezet. Op die manier kan snel een keuze worden gemaakt uit meer en minder geavanceerde software. De software van e-Progress scoort op volwassenheidsniveau 3: brede functionaliteit, eenvoudig in gebruik, inzichtelijke managementinformatie en betaalbaar.

 

Deze maand lanceert e-Progress versie 8.0 van de software met een geheel gemoderniseerde vormgeving. Ook de nieuwe module voor de loonsomberekening is binnenkort beschikbaar. Het ‘Fit for purpose’ onderzoek laat het resultaat zien van de continue ontwikkeling van de software, waarin e-Progress samen met haar klanten investeert.

 

Meer informatie: Download hier het desbetreffende onderzoek.

People . Passion . Performance
© 2016 - Talentmanagementsysteem e-Progress