e-Progress team

Drs. Frederike Eikeboom
Directeur

Oprichter van e-Progress en leider van het e-Progress team. Heeft meerjarige ervaring als leidinggevende en P&O-manager in middelgrote en grote organisaties. Is eindverantwoordelijk voor e-Progress en de toegevoegde waarde ervan voor klanten.

frederike@e-progress.eu

Prof. dr. Frank Kwakman
Directeur


Mede-oprichter van e-Progress en adviseur van het e-Progress team. Is vooral actief in service-georiënteerde organisaties. Binnen e-Progress verantwoordelijk voor marktonderzoek, technologie en samenwerking met collega-bureaus.

frank@e-progress.eu

Wouter Olde Weghuis
Manager ICT & Development

Levert sinds 2006 technische en communicatieve kracht om de wensen van de klant te vertalen naar de juiste technische oplossing.

wouter@e-progress.euJohan van der Burg
Senior consultant

Heeft meerjarige ervaring als interim manager en HR adviseur in middelgrote en grote organisaties. Begeleidt nieuwe klanten bij de keuze, implementatie en het gebruik van e-Progress.

johan@e-progress.eu

 

Rolf Rosenmöller
Senior trainer

Ervaren adviseur en trainer op het gebied van performance management. Ontwikkelt online trainingen voor de i-Talent academy en begeleidt klanten bij het implementeren van Het nieuwe Beoordelen.

rolf@e-progress.eu

Arlene de Quack
Implementatie consultant

Praktisch ingestelde HR consultant met grote affiniteit voor ICT. Verantwoordelijk voor advies en implementatie van e-Progress bij nieuwe klanten.


arlene@e-progress.eu


Froukje de Jong 
Implementatie consultant


Servicegerichte HR-professional met oog voor detail en ervaring in het optimaliseren van processen en systemen. Verantwoordelijk voor advies en implementatie van e-Progress bij nieuwe klanten.

froukje@e-progress.eu

 

Vera Ras
Helpdesk medewerker

Vanuit eigen langdurige key user ervaring verantwoordelijk voor de helpdesk van e-Progress. Eerste aanspreekpunt van key users.

helpdesk@e-progress.euMarieke Baken
Senior consultant

Ervaren HR Business Partner voor middelgrote en grote organisaties. Verantwoordelijk voor de begeleiding van organisaties bij het ontwikkelen van HR-instrumentarium ten behoeve van talentontwikkeling en het gebruik van e-Progress daarbij.

marieke@e-progress.eu

Vera Ras
Helpdesk medewerker

Vanuit eigen langdurige key user ervaring verantwoordelijk voor de helpdesk van e-Progress. Eerste aanspreekpunt van key users.

helpdesk@e-progress.eu

People . Passion . Performance
© 2016 - Talentmanagementsysteem e-Progress